Een goudmijn aan logistieke data

Een goudmijn aan logistieke data

10/20/2021 - 15:13

Nederland is een gedreven handelsland. Provincie Noord-Brabant is een belangrijke Nederlandse hotspot voor supply chain activiteiten van verladers, handelsbedrijven en logistieke dienstverleners. 
Logistics NL
  • Kennis

Nederland is een gedreven handelsland. Provincie Noord-Brabant is een belangrijke Nederlandse hotspot voor supply chain activiteiten van verladers, handelsbedrijven en logistieke dienstverleners.  De wereldwijde competitie is vandaag de dag enorm. Met traditionele logistiek in de supply chain kunnen Nederlandse bedrijven de concurrentie niet  meer aan. Om voorop te blijven lopen, is innovatie van belang. Het project DALI is de proeftuin voor logistieke innovatie. Het ontsluiten en gebruiken van data moet resulteren in strategisch inzicht, de voorspelling van de vraag en de input voor planning. We zitten op een goudmijn aan logistieke data, met DALI gaan we dat goud delven.

Breda University of Applied Sciences – Logistics heeft als kennisinstellingen een grote toegevoegde waarde bij het ontwikkelen van sector brede oplossingen op basis van bedrijfscases en het koppelen van studenten aan de bedrijven. Tijdens de eerder uitgevoerde verkenning blijkt dat de deelnemende bedrijven zeer tevreden en onder de indruk zijn van de verfrissende inzichten waarmee studenten komen.

Meer informatie: https://dali.lcb.nu/nieuws/

Contactpersoon: Bas Groot, groot.b@buas.nl